Overview
אפשר להזמין חברי צוות לאחר שמספר הודעות הטקסט שלכם פעיל. אם מופיעה ההודעה ״ניצלתם את כל המקומות בצוות״, הסירו חבר צוות או בטלו הזמנה ממתינה תחילה. חברי הצוות רואים את ההודעה ״רק בעלי החשבון יכולים לנהל את הצוות״.
- ברשימת ההזמנות הממתינות, כל הזמנה מוצגת בסטטוס ממתינה, המסירה נכשלה או פג תוקף. בחרו פתיחת פעולות כדי לשלוח את ההזמנה מחדש או לבטל אותה.
- כדי להסיר חבר צוות, פתחו את תפריט הפעולות בשורה שלו, בחרו ״הסרה״ ואז ״הסרת חבר צוות״. הגישה שלו תבוטל מיד. פגישות שכבר שויכו אליו ימשיכו להציג את שמו.
