Overview
הביטול ייכנס לתוקף בסוף תקופת החיוב הנוכחית. עד אז העוזר ומספר ה־SMS שלכם יישארו פעילים. לאחר מכן החיוב ייפסק ומספר ה־SMS שלכם ישוחרר.
- גללו אל ביטול סביבת עבודה ובחרו בביטול סביבת עבודה.
- הקלידו את שם סביבת העבודה שלכם במדויק לאישור, ואז בחרו בתזמון ביטול. כדי לעצור, בחרו בשמירת סביבת העבודה שלי.